TELEFOON
TABLET
DESKTOP
Gerbri

Over ons

Ons bedrijf

Gerbri Plastics B.V. is sinds 1977 actief op de Nederlandse markt voor bouwfolies en verpakkingsfolies. In 1995 zijn daar de land- en tuinbouwfolies bijgekomen. Hierdoor hebben wij een ruime ervaring met de verschillende folies en hun toepassingen.

Wij zijn innovatief en constant op zoek naar nieuwe producten en leveranciers die toegevoegde waarde kunnen bieden aan ons assortiment. Hierdoor zijn wij en de klanten altijd verzekerd van de beste kwaliteit en service en een gunstig prijsniveau. 

Vanuit ons moderne magazijn en kantoor voorzien wij u van de best mogelijk service. Of u nu een snelle levertijd, een technisch advies of een scherpe aanbieding zoekt, bij Gerbri Plastics bent u aan het juiste adres.

Onze klanten bevinden zich in heel Europa en Noord-Amerika. In Nederland leveren wij aan diverse toonaangevende organisaties binnen de bouwwereld. Daarnaast kopen de verwerkers van technische folies, bouwfolies en verpakkingsfolies bij ons. Kortom iedere professional die op zoek is naar folie kan bij Gerbri Plastics terecht. Voor ons assortiment bouwfolies kunt u terecht op www.foliewijzer.nl en voor ons assortiment landbouwfolie kunt u terecht op www.inkuilwijzer.nl.


De klant staat nu en in de toekomst centraal. Samen staan we sterk.

G. Gerritsen
Directeur